Bent u een familielid, vriend(in), kennis of collega van iemand die beter wil leren lezen en schrijven? Of die graag digivaardiger wil worden? Heeft u als baliemedewerker bij de sociale dienst of als hulpverlener een cliënt van wie u weet of merkt dat hij/zij moeite heeft met taal? Bent u werkgever en heeft u mensen in dienst die in het DigiTaalhuis geholpen kunnen worden om hun werk nog beter of veiliger uit te voeren? Of misschien weet u als huisarts dat een patiënt problemen heeft met taal of rekenen?

Schroom niet om deze mensen door te verwijzen naar het DigiTaalhuis! U kunt hen helpen door te bellen met 088-0062999 of samen met hen dit formulier in te vullen. In een eerste, vrijblijvend gesprek kan worden vastgesteld waar de behoefte precies ligt en hoe we deze persoon kunnen helpen.  

We kunnen ook u als doorverwijzer helpen, bijvoorbeeld met het gesprek aan te gaan of door trainingen te organiseren voor uw medewerkers over signalering, bespreekbaar maken en doorverwijzen.

Meer weten over laaggeletterdheid en wat er allemaal wordt ondernomen om samen laaggeletterdheid tegen te gaan? Klik op de links op deze pagina.

In de praktijk... bij de huisarts

Contact

Bel met: 088-0062999.
Of stuur een mail: info@digitaalhuisachterhoek.nl

Stuur een mail

We zoeken regelmatig vrijwilligers voor onze DigiTaalhuizen. (Digi)Taalcoach worden? Of bijvoorbeeld een Taalcafé begeleiden? Neem contact op met 088-0062999. 

Meer informatie