Fijn dat je interesse hebt om vrijwilliger te worden. Als vrijwilliger zet je je in om anderen te helpen met lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer.

Hulp op maat
Je kunt als vrijwilliger op verschillende manieren mensen helpen vaardiger te worden in het communiceren en het begrijpen van informatie. Als taalcoach begeleid je bijvoorbeeld een taalvrager één-op-één met zijn/haar leervraag. In een taalcafé werk je samen met één of meerdere andere taalcoaches met een groep taalvragers aan het beter Nederlands spreken.
Je kunt ook als digitaalcoach aan de slag, om zo mensen te helpen meer digivaardig te worden. Dat kan bij de cursussen Klik&Tik of Digisterker.

Cursus
Natuurlijk word je geholpen om deze mooie taak zo goed mogelijk te vervullen. Voor je aan de slag gaat als taalvrijwilliger zorgen wij dat je via een training de nodige bagage krijgt. 

Wat houdt het in om vrijwilliger te zijn het DigiTaalhuis?
Om een beeld te krijgen van wat er bij komt kijken als je taalvrijwilliger bij het DigiTaalhuis wordt, kun je de filmpjes op deze pagina bekijken. Ook als je liever als vrijwilliger voor digitale vaardigheden aan de slag gaat, geven deze filmpjes een goede indruk. 

Interesse?
Meld je dan bij DigiTaalhuis Achterhoek, 088-0062999. Je kunt natuurlijk ook mailen

Vrijwilliger

Hieronder vind je filmpjes die je een indruk geven van het taalvrijwilligerschap. 

Bekijk de complete serie

Contact

Bel met: 088-0062999.
Of stuur een mail: info@digitaalhuisachterhoek.nl

Stuur een mail